Leksvik

Informasjon om Arrangøren

Løp for meg er en aktiv innsamlingsaksjon for Barnekreftforeningen. Barn løper for barn – samtidig i hele Norge – i et lokalt familiearrangement.

Løpet arrangeres av lokale familier og ildsjeler i samarbeid med Barnekreftforeningen, Springtime og Coop.

Vi ønsker med arrangementet å støtte opp om Barnekreftforeningens gode arbeid, da vi selv har opplevd hvor viktig dette arbeidet er.

Barnekreftforeningen har mange ulike aktiviteter for barn og ungdommer som er på sykehus, er under behandling eller som er ferdig behandlet. Pizzakvelder, robotjakt i kjelleren på sykehuset og hobbyaktiviteter en noen av innslagene på sykehuset for innlagte barn og ungdommer. Lokalt er Ferie med Mening og RBK-fest noen av tilbudene. Barnekreftforeningen samler inn penger til forskning for å nå målet om at ingen barn skal dø av kreft.

Informasjon om Løpet

Løp for meg arrangeres søndag 8. september 2019 kl. 12.00.

Start og mål er i ved kommunehuset i Leksvik sentrum.

I fjor hadde vi i Leksvik flest deltakere i landet. Vi håper å kunne samle mange familier i sentrum også i år for å støtte opp om en god sak. Alle som vil får delta – det er ingen nedre eller øvre aldersgrense.

Gode, gratis parkeringsmuligheter i sentrum.

Vi oppfordrer alle til å ta mye bilder og video og legge ut i sosiale og digitale medier, bruk hashtaggen #løpformeg.

Salg av kaffe og kaker fra kl. 11:00. Gratis saft til alle deltakere. Inntekten fra salget går til den lokale Barnekreftforeningen Trøndelag.

Salg av effekter fra Barnekreftforeningen Trøndelag.

Møt opp i god tid for registrering.

Meld deg på!

Vipps en ekstra gave til #løpformeg!

Vipps ønsket beløp til telefon
02099
og merk med #løpformeg og løpssted.

Om løypa

Løypa går i en runde i sentrum. Start og mål er ved fontenen. Opp forbi Steinvegen barnehage, ned Karetvegen, østover Strandveien og tilbake til mål.