Åfjord

Informasjon om Arrangøren

YoloTT.

Den 12 februar 2014 skjedde det vi aldri hadde drømt om kunne hende oss. Vi fikk beskjed om at vår kjære Oliver hadde en meget hissig og aggressiv svulst i buken. Bløtvevssarkom. Oliver hadde fått kreft. Det aller aller verste som kan skje, hadde skjedd!

Vår kjære Oliver ble bare 18 år. 15 november 2015 døde han.

Jeg klarte ikke å komme meg ut i vanlig jobb etter at vi mista Oliver. Jeg prøvde meg, men angst, depresjon og kvalmeanfall styrer meg. Og i perioder stenger jeg meg langt inne.

1. november 2017 fikk jeg en mulighet som jeg tenkte jeg kanskje kunne klare: å kjøpe mitt eget treningssenter! Det kunne være min sjanse på å kunne klare å komme meg på jobb, styre dagene mine selv, å jobbe etter hodet, hjertet og formen min. Så jeg kjøpte det, og driver det nå.

Jeg vet hvor viktig trening er for psyken og fysen. Det er terapi for meg i alle fall. Trening med mening er mitt motto.

Nå vil vi så gjerne få bidra med noe. Vi vil arrangere Løp for meg. Løp for Oliver. Løp for alle barn og unge som er rammet av kreft.

Dette løpet arrangeres av oss gjennom barnekreftforeningen. De er helt fantastiske. De har hjulpet Oliver og oss så utrolig mye. Det er godt å kunne bidra å gi noe tilbake.

Informasjon om Løpet

Løp for meg arrangeres søndag 8. september 2019 kl. 12.00.

Dette blir en familiedag folkens!

Kom og løp sammen med oss! Meld dere på årets #Løpformeg!

Det vil bli enkel servering og uteaktiviteter.

Meld deg på!

Vipps en ekstra gave til #løpformeg!

Vipps ønsket beløp til telefon
02099
og merk med #løpformeg og løpssted.

Om løypa

Løypa starter utenfor YoloTT og den avsluttes også der.

Løypekartet henger ved starten. Det vil være både en kort og en litt lengre løype, så dette vil passe for alle aldre.